>> Pentugalleria <<


Pentueet:
Nuoret/aikuiset koirat
Pentu- suunnitelmat/Pennut nyt

Meitä sponsoroi:

www.hauhau.fi

Pentu-info

Löydät kennelimme elämästä videoita
YOUTUBESTA!

Täältä löydät (KLIK!) kokkerilehden haastattelun vuodelta 2017, jossa on tietoa meistä :)

Olethan tutustunut rotuun etukäteen Cockerspanielit RY:n sivuilta. Katso myös FAQ-sivu, missä on vastaus useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Kennelimme elämään voit tutustua FACEBOOKISSA (KLIK). Kennel Allway's - Uutiset, sivustolle päivitämme koiriemme kuulumiset.Sivusto on kaikille avoin. Meillä on erikseen myös suljettu Facebook ryhmä meiltä pennun varanneille henkilöille/ kasvatin omistajille. Siellä on kansioissa kuvalliset ohjeet kokkerin trimmaamiseen ja paljon muita ohjeita tiedostoissa. Lisäksi siellä kasvatin omistajamme julkaisevat paljon kuvia ja kuulumisia koiristaan. Palsta löytyy facebookista nimellä Kennel Allway's Cockerspanielit.

Kennel Allway's koiranpennut luovutetaan aina rekisteröityinä, sirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Pennut kasvavat meillä sisätiloissa normaaleihin perheen ääniin tottuneina. Pentuja totutetaan hoitotoimenpiteisiin jo ennen luovutusikää. Pentuja saa tulla katsomaan sitten, kun pennut ovat vähintään neljän viikon ikäisiä. Näin annamme pennuille ja emolle rauhallisen alun sekä estämme mahdollisten bakteerien kulkeutumisen kotiimme, pentujen herkkinä ensimmäisinä elinviikkoina. 

Pennun ollessa vähintään 7 viikkoa, ovat pennut valmiita muuttamaan omiin koteihinsa. Pentua hakiessasi allekirjoitamme Kennelliiton kauppasopimuksen. Annamme kasvattiemme omistajille elinikäisen tuen kaikenlaisissa ongelmissa ja meihin voi ottaa yhteyttä aina jos jotain kysyttävää ilmenee. Pennun mukana tulee myös M&M pentupaketti, cockerspanieli opas, hoito-ohjeita, penturuokaa ja lelu. Pennun varannut henkilö saa myös halutessaan liittyä Facebookissa suljettuun Kennel Allway's cockerspanielit- ryhmäämme, jossa on mm. tiedostoina ja kuvina tarkat trimmaus -ja turkinhoito ohjeet. Palstalla voi myös jakaa pennustaan kuulumisia ja kuvia, muiden koiranomistajien kanssa. Facebook-ryhmässä  jaetaan myös kaikenlaisia koiran hoitoon, harrastuksiin ja koulutukseen liittyviä vinkkejä.  Ryhmään lisäämme myös  runsaasti videomateriaalia sekä kuvia pentueistamme, näin pennun varanneet perheet pääsevät seuraamaan pentujen kehitystä alusta alkaen Facebookin välityksellä. 


Pentupaketti (sisältö vaihtelee jonkin verran pentueiden välillä) 

Ennen kuin tulet hakemaan pentua, toivommekin että tutustutte huolellisesti sivuiltamme löytyviin turkinhoito-ohjeisiin, ja mietitte oletteko valmiita huolehtimaan kokkerin turkista asiallisesti. Jos lukeminen kiinnostaa, kirjoja jota voimme suositella kaikille tulevan pennun omistajille ovat mm: Lilli Loiri-Seppä: Koirankorjauskirja, Jan Fennell: Kuuntelen koiraani, Turid Rugaas: Rauhoittavat signaalit, Sten Christoffersson: Lintukoirat (metsästyskoulutuksesta kiinnostuneille). Tuire Kaimion kirjoja emme suosittele kenelekään. Kirjojen pennunkasvatustyyli ei sovi meidän cockerspanielinpennulle.

Kun olet kiinnostunut pennuistamme, voit ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Kerro meille rehellisesti hieman itsestäsi ja aiemmat koirakokemuksesi sekä millaiseen tarkoitukseen pentua olet ostamassa. Näin osaamme varata juuri sinulle sopivan yksilön pentueesta. Jos haluaisit sijoituspennun, kerro meille miksi haluat pennun sijoitukseen etkä omaksi. Sijoitukseen annamme pennun sitten, kun on molemmin puolin tutustuttu hyvin. Sijoituskodin ja meidän välille pitää syntyä ehdoton luottamussuhde, joten on ehdottoman tärkeää tutustua kunnolla ensin.

Kun varaat meiltä pentua, huomioi se, että kasvattajat päättävät mikä pentu tulee teille pentueesta. Kasvattajat tuntevat pennut kaikista parhaiten ja osaavat näin valita juuri sen oikean yksilön perheeseen. Pentu valitaan ostajan toiveiden mukaisesti (esim. kotikoira vai harrastuskoira). Väri ei ole kärkipäässä, kun mietimme mikä pentu menee mihinkin kotiin.

Olemme kasvattaneet vuosien mittaan niin voitokkaita näyttelytähtiä kuin ihania perhekoiriakin. Kasvattejamme kilpailee, tai on kilpaillut, menestyksekkäästi myös agilityssä ja mejässä (mejä-tuloksiin pääset tästä). Muutama kasvatti on päässyt kotiin missä harrastetaan käytännön metsästystä. Toivommekin, että pentu pääsee kotiin missä se on ensisijaisesti perheen rakastama lemmikki, mutta josta on myös innokkaaksi kaveriksi erilaisiin harrastuksiin tai lenkkipoluille. Meillä ei ole kasvateillemme näyttelypakkoa, vaan pääasia on, että pentu pääsee hyvään kotiin.