HUOM HUOM!
Ensisijaisen tärkeää meille on löytää pennuille rakastavat loppuelämän kodit. Meillä ei ole koirillemme harrastuspakkoa. Pääasia, että koira saa elää perheessä aktiivista koiranelämää, jossa sen liikunnan ja tekemisentarve tyydytetään, sekä turkin hoidosta huolehditaan.
Etusijalla ovat myös ne kodit, jotka ovat valmiita lonkkakuvaamaan koiransa, heti sen täytettyä 1-vuoden. 
Huom! Pentuja ei voi meiltä varata pelkän värin perusteella. Se, minkä pennuista itselleen saa, selviää pentujen ollessa 5-7vk. Kun haluat varata meiltä pentua, huomioi se, että kasvattajat päättävät mikä pentu tulee teille pentueesta. Kasvattajat tuntevat pennut kaikista parhaiten ja osaavat näin valita juuri sen oikean yksilön perheeseen. Pentu valitaan ostajan toiveiden mukaisesti (esim. kotikoira vai harrastuskoira). Väri ei ole kärkipäässä, kun mietimme mikä pentu menee mihinkin kotiin, mutta toki väritoive kuunnellaan ja pyritään toteuttamaan.

Kun otat meihin yhteyttä sähköpostilla,
kerro ainakin seuraavat asiat:
1. Aiemmat koirakokemukset
2. Miksi juuri cockeri
3. Asuinpaikka ja asuinmuoto
4.Oletko tutustunut cockeriin rotuna etukäteen, esimerkiksi cockespanielit RY sivut
5. Oletko miettinyt miten hoidat koirasi turkin
ja tiedät, että koiraasi pitää käyttää trimmaajalla 2-4kk välein.
Koiran turkin voi pitää myös lyhyessä turkissa, pääasia on että turkki hoidetaan. Vaikka turkin ottaisi lyhyeksi, trimmausväli on silti sama, sillä esimerkiksi tassukarvat kasvavat todella nopeasti.
Halumme myös painottaa, että vaikka kokkerin ottaisi vain seurakoiraksi, se tarvitsee tarpeeksi aktivointia ja tekemistä.
Sekä myös selkät rajat ja tapakoulutusta.
 
Pennut nyt:

Susu synnytti 14.maaliskuuta. 2018
Pentujen luovutusikä on 8-viikkoisena, 9.toukokuuta alkaen.
Kuvia: https://www.facebook.com/kennelallways/
Tällä hetkellä pennut ovat kaikki varattuja.
Luonteeltaan Susu (Allway's Surprise) on hyvin iloinen, leikkisä, positiivinen ja tottelevainen hieman herkkä narttu. Linkkiä klikkaamalla löytyy lisää kuvia. Susu on kokkerimaiseen tapaan myös hyvin ihmisrakas koira. Sen lempipuuhaa on pehmolelujen kantaminen ja ulkona oleminen. Susu jaksaa ulkoilla meidän aidatulla takapihalla vaikka koko päivän, tarkkaillen ohikulkevia ihmisiä ja koiria.
Susu on luonteeltaan rauhallinen sisällä kotona ja harrastuksiin lähdettäessä riittää virtaa ja toiminnanhalua vaikka muille jakaa. Silti Susulla on erinomainen keskittymiskyky ja se oppii nopeasti. Ruuhkaisemmillakin koulutuskentillä Susu keskittyy 100% ohjaajansa kanssa tekemiseen, eikä välitä ulkopuolisesta hälinästä mitään.
 Susu tykkää uimisesta ja noutamisesta. Susun kanssa onkin harjoiteltu metsästyksen alkeita, ja emänsä Wendin (KLIK!) tapaan Susu on osoittautunut lahjakkaaksi noutajaksi ja uimariksi. Susun sukultaulussa on myös jäljestämisvalioita ja Susu on itsekin suoriutunut harjoitusjäljistä hienosti.  Susun emää Wendiä käytetään käytännön metsästyksessä. Susun puolisisarukset ovat tahkoneet hienoja tuloksia Mejästä.
Vaikka Susulta riistaviettiä löytyykin, ja se tykkää käyttää nenäänsä, on se ollut aina helposti hallittavissa vapaana. Susu ei ole koskaan karannut ja pysyy myös metsälenkeillä aina näköpiirissä.  Sillä on juuri oikeassa suhteessa riistaviettiä ja miellyttämisenhalua, mikä tekee siitä helposti ohjattavan ja koulutettavan.
Susulla on B/C lonkat ja  terveeksi tutkitut silmät. Susun lonkkatulos on otettu huomioon uroksen valinnassa (Blup indexit!)
Susu on pärjännyt hienosti näyttelyissä. Sillä on Suomesta SERT ja vara-CACIB. Valko-Venäjän reissulla Susu oli rotunsa paras, CACIB SERT ja vielä kaiken huipuksi RYP2! Venäjän reissulla Susu sai myös SERT ja CACIB.  Susu on läpäissyt myös spanieleiden taipumuskokeet SPA1.  Susu on kerran osallistunut myös agilityn möllikisoihin, joissa se suoritti virheettömän radan. Susun kanssa on myös harjoiteltu rallytokon alkeita. Susu on luonteeltaan todella oppivainen ja rakastaa ihmisen kanssa tekemistä.
Susulla on erinomainen turkinlaatu. Karvaa on niukahkosti, ja se on erittäin hyvän laatuista. Takkuja ei juuri synny, kun säännöllisestä trimmauksesta ja turkinhoidosta pitää huolta.
Susu noutaa: VIDEOKLIKKAA

Susu on astutettu Robinilla (FI MVA Allway's Heartbreaker).
Robin on 10,5-vuotias terve uros. Robinilla on A/A lonkat ja terveeksi tutkitut silmät (Distichiasis, eli harmittomia ylimääräisiä ripsiä löytyi muutama ).  Robin on Suomen Muotovalio.
Robinin omistaja Sanna kertoo Robinista seuraavaa:
 "Robin on erittäin kiltti, avoin, sosiaalinen ja aina hyväntuulinen hännänheiluttaja. Se on tasapainoinen koira, joka rakastaa tekemistä ja keskittyy aina täysillä siihen mitä tehdään. Se on tottelevainen, helposti motivoitavissa, kestää toistoja eikä sen into lopu - ainakaan ennen nakkien loppumista 😊 Kotona se köllöttelee omassa rauhassaan eikä juuri tee numeroa itsestään. Robin on oikea vesipeto: taippareissa ei ollut epäilystäkään etteikö se uisi. Ennemminkin hirvitti se, malttaako se tulla vedestä pois ollenkaan... No malttoihan se ja taipparit meni läpi ensi yrittämällä. Mejässä Robin on voittajaluokassa, tokossa  se on saavuttanut tk1:n ja rallytokossa rtk1:n. Agilityssä Robin on elementissään ja sitä Robinin kanssa onkin harrastettu ahkerasti. Robinin mielestä parasta on yhdessä tekeminen, olipa laji mikä tahansa.
Robin on mainio harrastuskoira, kultainen luonteeltaan ja ollut todella terve."

Susu:


Alla kuva pentueen isästä Robinista:

Tulevat suunnitelmat

Taru (Allway's Trick Me) on astutettu.
Pentujen odotetaan syntyvän 17.6.2018
Pennut tulevat olemaan punaisia väriltäään, kuten vanhempansa.
Luovutus on 7-8 viikon iässä
Pennuista otamme alustavia varauksia vastaan. 
Luonteeltaan Taru on avoin, tottelevainen, iloinen, sosiaalinen kaikkien kaveri. Taru rakastaa ihmisiä ja olla rapsuteltavana, vaikka loputtomiin. Taru tulee hyvin toimeen myös muiden koirien kanssa. Taru tykkää makoilla sohvalla kainalossa, mutta myös leikkiä ja riehua pihalla ja nauttii pitkistä kävelylenkeistä. Taru tykkää myös "jutella" ihmisille, ääntelemällä mitä kummallisemmilla äänillä.
Taru on ollut (emonsa Dooriksen tapaan), hyvin helppo tapakouluttaa, ja muutenkin pennusta pitäen helppo tapaus. Taru sopeutuu uusiin tilanteisiin ja asioihin mutkattomasti. Tarun sisarukset Tuuma ja Pontso ovat myös luonteeltaan hyvin Tarun kaltaisia, sosiaalisia ja iloisia kokkereita.
Taru ei ole käynyt kuin kolme kertaa näyttelyissä, niukan turkin vuoksi. Sieltä tuloksena PN-4 eli parasnarttu 4
Tarun turkki on aina ollut niukka ja hyvin helppo hoitoinen. Säännöllistä harjaamista, pesua ja trimmausta turkki tietysti vaatii. Turkinhoito välit ovat kuitenkin hieman pidemmät, kuin muilla perheemme koirilla.
Taru oppi sisäsiitiksi hyvin nuorena ollen jo 6kk iässä täysin sisäsiisti.   Tarusta on nähtävillä paljon videomateriaalia ihan pennusta pitäen YOUTUBESTA.Myös Tarun emästä Dooriksesta löytyy videoita.  Tarullla on A/A lonkat ja terveeksi tutkitut silmät.

Tulevien pentujen isä on meidän oma uros Otto (BY MVA BYV-17 Ten Grade's Exact Online).
Klikkaamalla vaaleanpunaista linkkiä, pääset katselemaan Oton kuvia.
Otolla on A/A lonkat ja terveeksi tutkitut silmät (Distichiasis, eli ylimääräisiä ripisä havaittu, jotka eivät koiraa haittaa millään tavalla).
Otto on luonteeltaan erittäin lempeä ja rauhallinen. Se tulee toimeen isossakin laumassa, niin urosten kuin narttujen kanssa. Oton paras kaveri onkin meidän toinen uros Pablo, ja ne ovat kuin veljekset keskenään. Otto on erittäin tottelevainen ja kiltti. Meillä on 2-vuotias lapsi, joka on itse asiassa Oton kanssa meilkein saman ikäinen.
Otto on pärjännyt erittäin hienosti koiranäyttelyissä. Se on sijoittunut joka kerta paras uros luokassa, ja muutama tittelikin on jo kertynyt nuoresta iästä huolimatta. Otto on Valko-Venäjän muotovalio ja Valko-Venäjän voittaja 2017. Otolla on 3x CACIB ja kaksi SERT suomesta. Oton emä on maailman voittaja 2014.
Otolla on melko runsas, mutta hyvänlaatuinen turkki. Takkuja ei juuri synny, kun säännöllisistä pesuista ja trimmauksesta pitää huolen. Karvanlähtöaikaan toki takkuja syntyy herkemmin, ja silloin turkkia harjataan useammin.