HUOM HUOM!
Ensisijaisen tärkeää meille on löytää pennuille rakastavat loppuelämän kodit. Meillä ei ole koirillemme harrastuspakkoa. Pääasia, että koira saa elää perheessä aktiivista koiranelämää, jossa sen liikunnan ja tekemisentarve tyydytetään, sekä turkin hoidosta huolehditaan.
Etusijalla ovat myös ne kodit, jotka ovat valmiita lonkkakuvaamaan koiransa, heti sen täytettyä 1-vuoden. 
Huom! Pentuja ei voi meiltä varata pelkän värin perusteella. Se, minkä pennuista itselleen saa, selviää pentujen ollessa 5-7vk. Kun haluat varata meiltä pentua, huomioi se, että kasvattajat päättävät mikä pentu tulee teille pentueesta. Kasvattajat tuntevat pennut kaikista parhaiten ja osaavat näin valita juuri sen oikean yksilön perheeseen. Pentu valitaan ostajan toiveiden mukaisesti (esim. kotikoira vai harrastuskoira). Väri ei ole kärkipäässä, kun mietimme mikä pentu menee mihinkin kotiin, mutta toki väritoive kuunnellaan ja pyritään toteuttamaan.
 
Tulevat suunnitelmat:

Susu on astutettu Robinilla!
Pentujen laskettu aika on 17.maaliskuuta 2018
Luonteeltaan Susu (Allway's Surprise) on hyvin iloinen, leikkisä, positiivinen ja tottelevainen hieman herkkä narttu. Linkkiä klikkaamalla löytyy lisää kuvia. Susu on kokkerimaiseen tapaan myös hyvin ihmisrakas koira. Sen lempipuuhaa on pehmolelujen kantaminen ja ulkona oleminen. Susu jaksaa ulkoilla meidän aidatulla takapihalla vaikka koko päivän, tarkkaillen ohikulkevia ihmisiä ja koiria.
Susu on luonteeltaan rauhallinen sisällä kotona ja harrastuksiin lähdettäessä riittää virtaa ja toiminnanhalua vaikka muille jakaa. Silti Susulla on erinomainen keskittymiskyky ja se oppii nopeasti. Ruuhkaisemmillakin koulutuskentillä Susu keskittyy 100% ohjaajansa kanssa tekemiseen, eikä välitä ulkopuolisesta hälinästä mitään.
 Susu tykkää uimisesta ja noutamisesta. Susun kanssa onkin harjoiteltu metsästyksen alkeita, ja emänsä Wendin (KLIK!) tapaan Susu on osoittautunut lahjakkaaksi noutajaksi ja uimariksi. Susun sukultaulussa on myös jäljestämisvalioita ja Susu on itsekin suoriutunut harjoitusjäljistä hienosti.  Susun emää Wendiä käytetään käytännön metsästyksessä. Susun puolisisarukset ovat tahkoneet hienoja tuloksia Mejästä.
Vaikka Susulta riistaviettiä löytyykin, ja se tykkää käyttää nenäänsä, on se ollut aina helposti hallittavissa vapaana. Susu ei ole koskaan karannut ja pysyy myös metsälenkeillä aina näköpiirissä.  Sillä on juuri oikeassa suhteessa riistaviettiä ja miellyttämisenhalua, mikä tekee siitä helposti ohjattavan ja koulutettavan.
Susulla on B/C lonkat ja  terveeksi tutkitut silmät. Susun lonkkatulos on otettu huomioon uroksen valinnassa (Blup indexit!)
Susu on pärjännyt hienosti näyttelyissä. Sillä on Suomesta SERT ja vara-CACIB. Valko-Venäjän reissulla Susu oli rotunsa paras, CACIB SERT ja vielä kaiken huipuksi RYP2! Venäjän reissulla Susu sai myös SERT ja CACIB.  Susu on läpäissyt myös spanieleiden taipumuskokeet SPA1.  Susu on kerran osallistunut myös agilityn möllikisoihin, joissa se suoritti virheettömän radan. Susun kanssa on myös harjoiteltu rallytokon alkeita. Susu on luonteeltaan todella oppivainen ja rakastaa ihmisen kanssa tekemistä.
Susulla on erinomainen turkinlaatu. Karvaa on niukahkosti, ja se on erittäin hyvän laatuista. Takkuja ei juuri synny, kun säännöllisestä trimmauksesta ja turkinhoidosta pitää huolta.
Susu noutaa: VIDEOKLIKKAA

Susu on astutettu Robinilla (FI MVA Allway's Heartbreaker).
Robin on 10,5-vuotias terve uros. Robinilla on A/A lonkat ja terveeksi tutkitut silmät (Distichiasis, eli harmittomia ylimääräisiä ripsiä löytyi muutama ).  Robin on Suomen Muotovalio.
Robinin omistaja Sanna kertoo Robinista seuraavaa:
 "Robin on erittäin kiltti, avoin, sosiaalinen ja aina hyväntuulinen hännänheiluttaja. Se on tasapainoinen koira, joka rakastaa tekemistä ja keskittyy aina täysillä siihen mitä tehdään. Se on tottelevainen, helposti motivoitavissa, kestää toistoja eikä sen into lopu - ainakaan ennen nakkien loppumista 😊 Kotona se köllöttelee omassa rauhassaan eikä juuri tee numeroa itsestään. Robin on oikea vesipeto: taippareissa ei ollut epäilystäkään etteikö se uisi. Ennemminkin hirvitti se, malttaako se tulla vedestä pois ollenkaan... No malttoihan se ja taipparit meni läpi ensi yrittämällä. Mejässä Robin on voittajaluokassa, tokossa  se on saavuttanut tk1:n ja rallytokossa rtk1:n. Agilityssä Robin on elementissään ja sitä Robinin kanssa onkin harrastettu ahkerasti. Robinin mielestä parasta on yhdessä tekeminen, olipa laji mikä tahansa.
Robin on mainio harrastuskoira, kultainen luonteeltaan ja ollut todella terve."

Susu:

kuva Sususta alla : Lauri Sonny
 

Alla kuva pentueen isästä Robinista: