HUOM HUOM!
Ensisijaisen tärkeää meille on löytää pennuille rakastavat loppuelämän kodit. Meillä ei ole koirillemme harrastuspakkoa. Pääasia, että koira saa elää perheessä aktiivista koiranelämää, jossa sen liikunnan ja tekemisentarve tyydytetään, sekä turkin hoidosta huolehditaan.
Etusijalla ovat myös ne kodit, jotka ovat valmiita lonkkakuvaamaan koiransa, heti sen täytettyä 1-vuoden. 
Huom! Pentuja ei voi meiltä varata pelkän värin perusteella. Se, minkä pennuista itselleen saa, selviää pentujen ollessa 5-7vk. Kun haluat varata meiltä pentua, huomioi se, että kasvattajat päättävät mikä pentu tulee teille pentueesta. Kasvattajat tuntevat pennut kaikista parhaiten ja osaavat näin valita juuri sen oikean yksilön perheeseen. Pentu valitaan ostajan toiveiden mukaisesti (esim. kotikoira vai harrastuskoira). Väri ei ole kärkipäässä, kun mietimme mikä pentu menee mihinkin kotiin, mutta toki väritoive kuunnellaan ja pyritään toteuttamaan.

Kun otat meihin yhteyttä sähköpostilla,
kerro ainakin seuraavat asiat:
1. Aiemmat koirakokemukset
2. Miksi juuri cockeri
3. Asuinpaikka ja asuinmuoto
4.Oletko tutustunut cockeriin rotuna etukäteen, esimerkiksi cockespanielit RY sivut
5. Oletko miettinyt miten hoidat koirasi turkin
ja tiedät, että koiraasi pitää käyttää trimmaajalla 2-4kk välein.
Koiran turkin voi pitää myös lyhyessä turkissa, pääasia on että turkki hoidetaan. Vaikka turkin ottaisi lyhyeksi, trimmausväli on silti sama, sillä esimerkiksi tassukarvat kasvavat todella nopeasti.
Halumme myös painottaa, että vaikka kokkerin ottaisi vain seurakoiraksi, se tarvitsee tarpeeksi aktivointia ja tekemistä.
Sekä myös selkät rajat ja tapakoulutusta.
 
Pennut nyt:

Tulevat suunnitelmat

Taru (Allway's Trick Me) on astutettu.
Pentujen odotetaan syntyvän 17.6.2018
Pennut tulevat olemaan punaisia väriltäään, kuten vanhempansa.
Luovutus on 7-8 viikon iässä
Pennuista otamme alustavia varauksia vastaan. 
Luonteeltaan Taru on avoin, tottelevainen, iloinen, sosiaalinen kaikkien kaveri. Taru rakastaa ihmisiä ja olla rapsuteltavana, vaikka loputtomiin. Taru tulee hyvin toimeen myös muiden koirien kanssa. Taru tykkää makoilla sohvalla kainalossa, mutta myös leikkiä ja riehua pihalla ja nauttii pitkistä kävelylenkeistä. Taru tykkää myös "jutella" ihmisille, ääntelemällä mitä kummallisemmilla äänillä.
Taru on ollut (emonsa Dooriksen tapaan), hyvin helppo tapakouluttaa, ja muutenkin pennusta pitäen helppo tapaus. Taru sopeutuu uusiin tilanteisiin ja asioihin mutkattomasti. Tarun sisarukset Tuuma ja Pontso ovat myös luonteeltaan hyvin Tarun kaltaisia, sosiaalisia ja iloisia kokkereita.
Taru ei ole käynyt kuin kolme kertaa näyttelyissä, niukan turkin vuoksi. Sieltä tuloksena PN-4 eli parasnarttu 4
Tarun turkki on aina ollut niukka ja hyvin helppo hoitoinen. Säännöllistä harjaamista, pesua ja trimmausta turkki tietysti vaatii. Turkinhoito välit ovat kuitenkin hieman pidemmät, kuin muilla perheemme koirilla.
Taru oppi sisäsiitiksi hyvin nuorena ollen jo 6kk iässä täysin sisäsiisti.   Tarusta on nähtävillä paljon videomateriaalia ihan pennusta pitäen YOUTUBESTA.Myös Tarun emästä Dooriksesta löytyy videoita.  Tarullla on A/A lonkat ja terveeksi tutkitut silmät.

Tulevien pentujen isä on meidän oma uros Otto (BY MVA BYV-17 Ten Grade's Exact Online).
Klikkaamalla vaaleanpunaista linkkiä, pääset katselemaan Oton kuvia.
Otolla on A/A lonkat ja terveeksi tutkitut silmät (Distichiasis, eli ylimääräisiä ripisä havaittu, jotka eivät koiraa haittaa millään tavalla).
Otto on luonteeltaan erittäin lempeä ja rauhallinen. Se tulee toimeen isossakin laumassa, niin urosten kuin narttujen kanssa. Oton paras kaveri onkin meidän toinen uros Pablo, ja ne ovat kuin veljekset keskenään. Otto on erittäin tottelevainen ja kiltti. Meillä on 2-vuotias lapsi, joka on itse asiassa Oton kanssa meilkein saman ikäinen.
Otto on pärjännyt erittäin hienosti koiranäyttelyissä. Se on sijoittunut joka kerta paras uros luokassa, ja muutama tittelikin on jo kertynyt nuoresta iästä huolimatta. Otto on Valko-Venäjän muotovalio ja Valko-Venäjän voittaja 2017. Otolla on 3x CACIB ja kaksi SERT suomesta. Oton emä on maailman voittaja 2014.
Otolla on melko runsas, mutta hyvänlaatuinen turkki. Takkuja ei juuri synny, kun säännöllisistä pesuista ja trimmauksesta pitää huolen. Karvanlähtöaikaan toki takkuja syntyy herkemmin, ja silloin turkkia harjataan useammin.