HUOM HUOM!
Ensisijaisen tärkeää meille on löytää pennuille rakastavat loppuelämän kodit. Meillä ei ole koirillemme harrastuspakkoa. Pääasia, että koira saa elää perheessä aktiivista koiranelämää, jossa sen liikunnan ja tekemisentarve tyydytetään, sekä turkin hoidosta huolehditaan.
Etusijalla ovat myös ne kodit, jotka ovat valmiita lonkkakuvaamaan koiransa, heti sen täytettyä 1-vuoden. 
Huom! Pentuja ei voi meiltä varata pelkän värin perusteella. Se, minkä pennuista itselleen saa, selviää pentujen ollessa 5-7vk. Kun haluat varata meiltä pentua, huomioi se, että kasvattajat päättävät mikä pentu tulee teille pentueesta. Kasvattajat tuntevat pennut kaikista parhaiten ja osaavat näin valita juuri sen oikean yksilön perheeseen. Pentu valitaan ostajan toiveiden mukaisesti (esim. kotikoira vai harrastuskoira). Väri ei ole kärkipäässä, kun mietimme mikä pentu menee mihinkin kotiin, mutta toki väritoive kuunnellaan ja pyritään toteuttamaan.
 
Dooris (Allway's Tan Dooris) on astutettu.
Pentujen odotetaan syntyvän 21.marraskuuta 2017.

Dooriksella on A/A lonkat ja silmät on tutkittu terveeksi. Näyttelyistä Dooriksella on SERT,
Dooris on kiltti, tottelevainen, nöyrä ja rakastava kokkerinarttu. Se viihtyy kainalossa rapsuteltavana vaikka loputtomiin. Sisäsiistiksi se oppi jo 4kk iässä. Autossa matkustaminen on Doorikselle tuttua ja mieluisaa, eikä se voi pahoin autossa. Dooris asuu kerrostalossa sijoitusperheessä, ja osaa olla yksin kotona haukkumatta tai tuhoamatta paikkoja. Sisällä Dooris on rauhallinen, eikä hösellä tai ole ylilevoton. Lenkille tai metsään lähdettäessä riittää intoa liikkua ja juosta.
Turkki on kokkerin turkiksi erittäin helppohoitoinen ja karva on suoraa, eikä takkuunnu helposti. Silti pitää muistaa, että kokkeri on turkkirotu ja kokkerin turkinhoitoon on syytä tutustua etukäteen hyvin. Jos turkkia ei hoida säännöllisesti ja kuollutta karvaa ja turkkia alkaa kertyä liikaa, turkki alkaa takkuuntua ja sitä on näin ollen vaikea hoitaa. Säännöllisyys turkinhoidossa on kaiken a ja o.

VIDEO1 , Videolla Dooris noutaa jäniksenkäpälää
VIDEO2, Videolla Dooris leikkii aikasemmasta pentueesta olleiden pentujensa kanssa
VIDEO3, Dooris pesun jälkeen ulkona kuivattelemassa :D
Huomaathan, että kennelimme elämään voi tutustua myös Facebook sivuillamme, KLIKKAA TÄSTÄ. Kotisivujen uutisten päivitys on siirtynyt kokonaan Facebookiin.


Pentueen isä on Bumba (Allway's Zumba Bumba). Bumba on avoin, sosiaalinen, reipas ja elämäniloinen uros. Bumba asustelee lapsiperheessä. Se on kotona kiltti, tulee hyvin lasten kanssa toimeen, aina innokas touhuamaan yhdessä. Bumba tykkää uimisesta ja sukletelee kiviä veden pohjasta.
Se saunoo joka viikko ja "laulaa" mukana, jos lapset soittaa nokkahuilua tai esim.laulaa isoon ääneen. Bumba on myös hyvä jäljestämään ja kisaa mejässä voittajaluokassa. Riistaviettiäkin Bumbalta löytyy. Bumba osaa myös rauhoittua, eikä ole ylilevoton. Näyttelyistä ERI SA: Bumballa on B/B lonkat ja silmät ovat tutkitusti terveet. Distichiasis eli muutama ylimääräinen ripsi löytyi. Bumban aikaisemmasta pentueesta on lonkkakuvattu kolme pentua, näistä kaikilla kolmella A/A lonkat.
Kuvia löytyy Facebookista
KLIKKAA TÄSTÄ.

Pennuista odotamme aktiivisia ja iloisia kokkereita, jotka haluavat olla perheen kaikissa toimissa mukana.

Kuvissa DOoris
ö