Pennut nyt / Pentusuunnitelmat

Muutoksen tuulia kennelissä
Susanna oli kennel Allway's toinen haltija vuosina 2009- tammikuu 2020. Jatkossa Susanna jatkaa kasvatusta omalla kennelnimellä.
Tervetuloa tutustumaan sivuihin!
https://www.kokkerienergiaa.com/
ps. meillä on pentusuunnitelmia

Loput vuoden 2020 pentusuunnitelmat kannattaa kysyä
soittamalla, sähköpostilla ja seurata fb- palstan ilmoituksia

Päivitetty 28.12.2019
Pulu on astutettu
Pentujen odotettu syntymäaika on helmikuussa viikolla 9.
Pululla (Allway's Pulp Fiction) on B/A lonkat ja terveet silmät. Pulun polvet on tutkittu myös terveeksi 0/0.
Pulun pentuesisaruksia on myös lonkkakuvattu aktiivisesti ja tulokset tähän mennessä 3x A/A ja 1x C/C lonkat. Näyttelyistä Pululla on 1 SERT.
Pulu on iloinen ja aina innokas oppimaan uutta. Pulu on kokkerimaiseen tapaan sosiaalinen ja aktiivinen mutta osaa myös rauhoittumisen tärkeän taidon. Pidimme itsellämme myös Pulun siskon Pipsan. Molemmat ovat hyvin ihmis -ja lapsirakkaita, hellyyttäviä ja persoonallisia narttuja.
Pulu on läpäpäissyt tänä kesänä kokkereiden taipumuskokeet ja ne meni läpi melko vähällä harjoittelulla. Hakutyöskentelyyn saa tulla vielä lisää varmuutta, sillä Pulu tukeutuu haussa välillä ohjaajaan katsekontaktin hakemisella useasti kesken haun. Mutta tämä on nuorelta koiralta vielä ymmärrettävää, sillä harjoitteluakin olisi saanut olla enemmän ennen kokeeseen menoa. Pulu noutaa vedestä innokkaasti ja rohkeasti.
Pululla on hyvä riistavietti ja se noutaa myös riistaa. Pulu on helposti hallittavissa irti pidettäessä.
Pululla on hyvä turkinlaatu ja sitä on sopiva määrä. Vaikka turkki on väriltään musta, sitä ei ole liian runsaasti ja se on oikean laatuista.

Pentueen isä on Pablo (Northworth Fatal N'Woody). Linkistä löytyy lisää kuvia ja tietoa Pablosta. Pablo on luonteeltaan herttainen uros, joka rakastaa kaikkea ja kaikkia. Pablo on aina iloisella tuulella, eikä sillä ole koskaan huono päivä. Pablo tulee erinomaisesti toimeen niin uros- kuin narttukoirienkin kanssa ja viihtyy hyvin myös isommassa koiralaumassa. Pablo on reipas ja avoin luonne. Perusluonteeltaan poika on melko rauhallinen, mutta virtaa riittää sitten, kun alettaan tekemään jotain tai lähdetään vaikka metsälenkille.
Näyttelyissä Pablo on varsin hienosti menestynyt ja on saavuttanut seuraavat tittelit: C.I.E, EE MVA, BY MVA, RKFV, BALTV-18. Jalostusnetissä Pablon löytää tämän linkin kautta (KLIK).
Lisää kuvia löydät myös facebookista tästä klikkaamalla KLIKKAUS

Pablolla on B/B lonkat ja terveeksi tutkitut silmät.

Alla emä Pulu:


Alla kuvia Pablosta:

 

Noksulle suunnitteilla pentue
Juoksut odotetaan alkavaksi maalis-huhtikuu 2020

Noksu (Allway's X-Files) on aktiivinen, iloinen ja kiltti cockerinarttu. Noksu tykkää metsälenkeistä ja touhuamisesta ihmisten kanssa. Noksu oppii nopeasti uusia asioita. Noksu myös ui ja noutaa vedestä. Noksu rakastaa metsässä juoksemista ja ihmisen kanssa touhuamista (oli se sitten mitä yhteistä puuhaa tahansa). Noksu on koirasosiaalinen, reipas, avoin ja lapsirakas koira. Noksu on sijoutuskoiramme ja kodissaan Noksun kanssa harrastetaan metsästystä. Harrastus on vielä tuore ja aloiteltu viime  syksynä.

Noksulla on C/A lonkat ja terveeksi tutkitut silmät. Näyttelyistä vara-SERT. Noksu on SmartDog-pentutestattu ja koko raportin voit lukea facebookista tämän linkin kautta. (myös kuvia)

Noksu on tarkoitus astuttaa kirjavalla uroksella. Lisätiedot viimeistään astutuksen tapahduttua.


Kuvassa yllä: Noksu pentuna

Alla kuvassa Noksu siskonsa Vanjan kanssa