HUOM HUOM!
Ensisijaisen tärkeää meille on löytää pennuille rakastavat loppuelämän kodit. Meillä ei ole koirillemme harrastuspakkoa. Pääasia, että koira saa elää perheessä aktiivista koiranelämää, jossa sen liikunnan ja tekemisentarve tyydytetään, sekä turkin hoidosta huolehditaan.
Etusijalla ovat myös ne kodit, jotka ovat valmiita lonkkakuvaamaan koiransa, heti sen täytettyä 1-vuoden. 
Huom! Pentuja ei voi meiltä varata pelkän värin perusteella. Se, minkä pennuista itselleen saa, selviää pentujen ollessa 5-7vk. Kun haluat varata meiltä pentua, huomioi se, että kasvattajat päättävät mikä pentu tulee teille pentueesta. Kasvattajat tuntevat pennut kaikista parhaiten ja osaavat näin valita juuri sen oikean yksilön perheeseen. Pentu valitaan ostajan toiveiden mukaisesti (esim. kotikoira vai harrastuskoira). Väri ei ole kärkipäässä, kun mietimme mikä pentu menee mihinkin kotiin, mutta toki väritoive kuunnellaan ja pyritään toteuttamaan.

Kun otat meihin yhteyttä sähköpostilla,
kerro ainakin seuraavat asiat:
1. Aiemmat koirakokemukset
2. Miksi juuri cockeri
3. Asuinpaikka ja asuinmuoto
4.Oletko tutustunut cockeriin rotuna etukäteen, esimerkiksi cockespanielit RY sivut
5. Oletko miettinyt miten hoidat koirasi turkin
ja tiedät, että koiraasi pitää käyttää trimmaajalla 2-4kk välein.
Koiran turkin voi pitää myös lyhyessä turkissa, pääasia on että turkki hoidetaan. Vaikka turkin ottaisi lyhyeksi, trimmausväli on silti sama, sillä esimerkiksi tassukarvat kasvavat todella nopeasti.
Halumme myös painottaa, että vaikka kokkerin ottaisi vain seurakoiraksi, se tarvitsee tarpeeksi aktivointia ja tekemistä.
Sekä myös selkät rajat ja tapakoulutusta.
 

Seuraava pentue suunnitteilla Noksulle (Allway's X-Files),
juoksujen odotetaan tulevan vuodenvaihteessa joulukuu 2018 - tammikuu 2019.
Tarkemmat tiedot pentueesta päivitetään lähempänä ajankohtaa.
Noksu on aktiivinen, iloinen ja kiltti cockerinarttu. Noksu tykkää metsälenkeistä ja touhuamisesta ihmisten kanssa. Noksu oppii nopeasti uusia asioita. Noksu myös ui ja noutaa vedestä. Metsässä meinaa välillä metsän tuoksut viedä mennessään, mutta Noksu pysyy kuitenkin hallinnassa metsällä tapakoulutuksen ansiosta. Noksu rakastaa metsässä juoksemista.
Noksulla on erinomainen, mahan alta niukahko, turkinlaatu. Mutta kokkeri on tietenkin trimmattava rotu, joten turkki vaatii rodunomaista hoitoa, oli turkki kuinka hyvänlaatuista tahansa. Tämä pitää ymmärtää, kun haaveilee kokkerista :)
Noksun emää Wendiä on käytetty käytännön metsästykseen, samoin Wendin siskoa Senniä, jota on käytetty pääasiassa kyyhkymetsällä. Sennin kuulumiset voit lukea meidän facebook Kennel Allway's - Uutiset, sivustoltamme. Sieltä löytyy kuva-albumi Wendistä.
Noksun isä Vili (Ten Grade's Shervood Manolito)
on kennelliiton virallinen pelastuskoira!
Noksu on Smart Dog pentutestattu, raportin linkitän myöhemmin.
Noksulla on A/C lonkat ja terveeksi tutkitut silmät. Näyttelyistä Noksulla on vara-Sert. Näyttelykäyntejä ei ole Noksulle kerinnyt tulla vielä kuin kaksi.
Sillä välin Noksuun voi tutustua kuvien kautta täältä :)
Huom! Pennut tullaan myymään 1300 euron hintaan, josta palautetaan ostajalle 100euroa, kun koiran on käyttänyt lonkkakuvissa sen täytettyään 1-vuoden. Cockerspanieleiden lonkkaterveys on meille hyvin tärkeä asia, ja haluamme laajemmin tietoa kasvattiemme lonkkateryvedestä. Mitä useampi käyttää koiransa kuvissa, sitä paremmin me kasvattajat voimme yrittää kasvattaa teillle terveitä ja hyvinvoivia koiria. Jokaisen koiran tulos on yhtä tärkeä, käytettiin sitä jalostukseen tai ei.

  

Sirkku (Allway's Circus Trick) astutetaan seuraavaan juoksuun.
Juoksut ovat odotettavissa vuoden vaihteen jälkeen, tammi-helmikuussa 2019
Sirkkua ei voi kuvailla kun sanoilla, maailman kiltein ja hyväntahtoisin koira. Sirkku on lempeä, rakastava, kiltti ja leikkisä koira. Se rakastaa lapsia, ihmisiä ja muita koiria.  Näyttelyissä Sirkulla on mennyt nuoresta iästään huolimatta erinomaisesti! Kolme näyttelyä ja 2x VSP SERT!
Huonona puolena voisi sanoa, että Sirkkulla saisi olla vahvempi riistavietti. Sirkku kyllä noutaa riistaa kuivalta maalta, mutta uimaan riistan perässä Sirkku ei innostu. Sirkku tykkää kuitenkin uimisesta muuten vain.
Sirkulla on erinomainen turkinlaatu. Mutta kokkeri on tietenkin trimmattava rotu, joten turkki vaatii rodunomaista hoitoa, oli turkki kuinka hyvänlaatuista tahansa. Tämä pitää ymmärtää, kun haaveilee kokkerista :)
Tämän linkin(KLIKKAA) kautta pääset katsomaan Sirkun kuvia :)
Sirkulla on B/B lonkat ja terveeksi tutkitut silmät. Silmistä löytyi muutama ylimääräinen ripsi,jotka eivät haittaa Sirkun elämää.
Huom! Pennut tullaan myymään 1300 euron hintaan, josta palautetaan ostajalle 100euroa, kun koiran on käyttänyt lonkkakuvissa sen täytettyään 1-vuoden. Cockerspanieleiden lonkkaterveys on meille hyvin tärkeä asia, ja haluamme laajemmin tietoa kasvattiemme lonkkateryvedestä. Mitä useampi käyttää koiransa kuvissa, sitä paremmin me kasvattajat voimme yrittää kasvattaa teillle terveitä ja hyvinvoivia koiria. Jokaisen koiran tulos on yhtä tärkeä, käytettiin sitä jalostukseen tai ei.

Sirkku astutetaan ihanalla Svigillä, Ten Grade's Seven Eleven. Pennuista odotetaan syntyvän punaisia väriltään, eli saman värisiä kuin vanhempansa.Tässä on Svingin omistajan Jaanan kuvaus luonteesta:
"Svingi on todella iloinen, leikkisä ja helposti motivoitavissa oleva cockeri, joka rakastaa tehdä töitä ihmisen kanssa. Svingi on aina valmis leikkiin lasten kanssa ja tulee ongelmitta toimeen kotimme muiden koirien kanssa. Svingi noutaa mielellään, sekä maalta, että vedestä ja sillä on vahva riistavietti. Svingi läpäisi taipumuskokeet ensimmäisellä yrittämällä vuoden ikäisenä. Svingi on tarkka jäljestäjä ja kokeisiin olisikin tarkoitus suunnata ensi vuonna. " Jaana Riekki
Svingi on läpäissyt spanieliden taipimuskokeet.
Näytteelyistä Svingillä on vara - Sert
Svingin kuvat löydät täältä (KLIKKAA)
Svingillä on A/A lonkat ja terveet silmät. Silmistä on löytynyt ylimääräisiä ripsiä eli Distichias.