23.12.2012
Hyvää Joulua!


Saimme myös ihania Joulun toivotuksia kasvattiemme perheiltä, tässä niistä osa:


Allway's Wikipedia eli Maisa ja Peurakankaan Poppoo


Allway's Love Street eli Touho ja Natalia Kekki


Sasu ja koirat Mila ja Ville


Mauri (Allway's Twist and Rock) ja kotiväki
11.12.2012
Joulun odotusta

Meillä ollaan rauhoituttu kesän touhujen jälkeen Joulun odotukseen. Koirien kanssa keskityttiin syksy lähinnä metsällä kulkemiseen ja verijälkien harjoitteluun. Nyt on lumi maassa, joten mejä harjoituksetkin ovat nyt tauolla. Ritva ja Lysti on astutettu, ja tammikuussa saadaan taas toivottavasti elämää taloon pentujen mukana. Molemmat emät voivat hyvin ja mahat ovat alkaneet pikkuhiljaa kasvaa. Lisätietoja pennuista löydät Pentuja-sivulta. Kohta onkin aika palata taas kehiin juoksemaan, kun kotikaupunkimme koiranäyttely koittaa tammikuussa ja starttaa näyttelyvuoden. Mukavaa Joulun odotusta kaikille!


Wendi ja Nasu nauttivat talven riemuista.

07.10.2012
Tottelevaisuuskoe, Haapavesi
Tuomari:Erkki Shemeikka

Allway's Heartbreaker eli Robin osallistui Toko kokeisiin omistajansa Sanna Ojan kanssa. Tulokset ovatkin todella hienot ALO-1 175-pistettä! Paljon onnea Sanna ja Robin! Robin on osoittanut olevansa tehokas harrastuskoira kilpaillessaan mejässä, agilityssä ja näyttelyissä hyvin tuloksin, sekä nyt myös tottelevaisuuskokeissa. Lisää Robinista voit käydä lukemassa pojan omalta sivulta Kasvatit-osiosta.
16.09.2012
Pello, Kaikkien rotujen pentunäyttely


Tuomari: Marja Talvitie

Allway's Window Princess eli Senni esitettiin Pellon pentunäyttelyssä hienoin tuloksin. Senni oli nimittäin ROP-pentu ja vielä päivän päätteeksi RYP-2!Sennin omistaa Tiina Tervo. Kiitos Tiinalle Sennin hyvästä huolenpidosta! Alla kuva Sennistä, joka on ehtinyt käymään jo lintumetsälläkin nuoresta iästään huolimatta.

16.09.2012
Kokkolan kaikkien rotujen pentunäyttely


Tuomari: Jouko Leivistkä
Ryhmätuomari ja BIS: Markku Kipinä

Wendin arvostelu: Korkealuokkainen oikea cockeri, jolla hyvin rodunomaiset liioittelemattomat linjat. Ikäisekseen kaunis pää. Erittäin kauniit oikeanmuotoiset tummat silmät. Upea runko ja eturinta. Erittäin hyvä takaosa. Erinomaiset tiiviit käpälät. Hyvin rodunomaiset tehokkaat liikkeet. PN-1,ROP,RYP-1, BEST IN SHOW-2

Woodyn arvostelu: Erittäin lupaava. Kaunislinjainen. Erittäin kaunis pää. Kauniit tummat oikeanmuotoiset silmät. Ikäisekseen erinomainen runko ja eturinta samoin luusto. Kauniit käpälät. Erinomainen takaosa. Erittäin taidokkaasti trimmattu näyttelyä varten. Liikkuu hyvin.
PU-1, VSP

Yläpuolella Wendi, alla Woody

29.08.2012
Spanielien metsästyskokeen vesityö Lumijoella


Ylituomarina Tiina Karlström

Siru (Allway's Sambalaya) kävi kokeilemassa vesityökoetta ja kappas vain, tulokset olivat paremmat kuin osasimme toivoakaan. Sirulle täydet AVO 3pistettä, hienoa! Sirun omistaa Ansamaan perhe Oulusta..

 
04.08.2012
Taippari-tuloksia


Paljon on taas tapahtunut lyhyessä ajassa. Lonkkatuloksia on tullut ja tulokset varsin tasaisia.
Allway's Zumba Rumba eli Ritva B/B,
Allway's Zumba Time eli Timi B/B,
Allway's Zumba Bumba eli Bumba B/B.

Wendin (A.Wendi The Witch) Optigen tulokset ovat myös saapuneet ja Wendi on prcd-PRA Clear!
Woody (A. Woody The Wizard) on prcd-PRA Carrier.

Nyt on myös tämän kesän ensimmäiset taipumuskokeet takana ja hyvin selvisi meidän joukko kokeista. Taipumuskokeen selvittivät ensimmäisellä yrityksellään Allway's Zumba Rumba eli Ritva, Allway's Zumba Time eli Timi ja EE&LV JCH LV JW-12 Leading-Light Dom Perignon eli Dave. Onneksi olkoon Timin omistaja Maarit Leinonen! Myös muutama kasvattiemme jälkeläinen käväisi kokeissa. Smirren (A. Sunny Smile) ja Robinin (A. Heartbreaker) tyttö Luna eli Autumn Spirit's Lunar Ardor läpäisi taipumuskokeet hyväksytysti, onnea kasvattaja ja omistaja Jaana Tuomaala! Puccan (A. Pocahontas) tyttö Amalia pääsi taipparit kirkkaasti läpi ilman harjoittelua etukäteen. Onneksi olkoon Kelan perhe. Alla voitte lukea Timin arvostelun Pyhännän taipumuskokeista jota tuomaroi Tiina Karlström.

Allway's Zumba Time, SPA-1:
"Rennon avoimesti ympäristöönsä suhtautuva koira. Erinomaisella energialla ja luontaisella, etupainotteisella risteilyllä etenevä hakutyöskentely. Hyvin maastonkattava etenemistyyli, tehokas vainunkäyttö sekä hyvä yhteydenpito ohjaajaan. Laukaus kevyesti pysähtyen ja siitä nopeasti takaisin työskentelyyn. Suoraviivaisesti sujuva erinomainen jäljestystyö alusta loppuun asti. Fasaani kiinnosti mukavasti. Halukas ja suoraviivaisesti molempiin suuntiin sujuva vesityö. Riistapukki luovutetaan turkkia ravistamatta kuivalla maalla kauniisti ohjaajalle käteen. Tottelee kauniisti ohjaajan vähäeleisiä ja hiljaisia käskyjä. Kaikki osasuoritukset tehdään kiitettävän kauniisti. Tästä on hyvä jatkaa kohti vaativampia tehtäviä." Tiina Karlström Pyhännällä.

Mainitaan vielä, että Maisa (A.Wikipedia) osallistui Kuopion kansainvälisessä näyttelyssä pentuluokkaan ja saavutti hienosti VSP-pentu tulokset KP:lla. Onneksi olkoon omistajat Viivi ja Mari Komulainen. Alla on kuva Maisasta.Olemme alkaneet nyt tavoitteellisemmin treenata Wendiä metsästykseen, ja kävimme tytön kanssa jo kyyhkypellolla. Hienosti Wendi työskenteli koko ajan tehden kattavaa mutta tarkkaa hakua pellolla, etsien pudonneita kyyhkyjä. Kaikki paikat, mistä oli jo kyyhkyt kerätty Wendi osasi merkata. Yksi jälki on myös vedetty Wendille ja tarkoitus olisi tälle syksylle vetää vielä muutama verijälki, jos sitten ensi kesänä uskaltauduttaisiin mejä-kokeisiin. Myös vesityökoe on kaukaisissa haaveissa ja katsotaan nyt mihin kaikkiin sitä omistajan taidot riittää kouluttaa. Koiralla taitoja kyllä riittää. Alla kuva Wendistä.