Vuoden 2012 uutiset
Vuoden 2013 uutiset
Vuoden 2015 uutiset
Mejä uutiset


Kennel Allway's palkittiin Suomen Kennelliiton Vuolasvirta palkinnolla!

Suomen Kennelliitto perusti Vuolasvirta-palkinnon koiranjalostuksen kehittämiseksi ja edesmenneen taitavan kynologin Lauri Vuolasvirran ansioiden kunnioittamiseksi. Suomen Kennelliitto myöntää palkinnon korkeimpana huomionosoituksena ansioituneille kasvattajille.

Kasvattajan ansiot määräytyvät hänen kasvattamiensa koirien määrän ja niiden saavuttamien käyttökoe- ja näyttelytulosten perusteella palkintoon liittyvän pisteytysjärjestelmän mukaisesti. Kasvattajalla on oltava kennelnimi ja hänen toimintansa kenneltyössä on oltava kasvattajasitoumuksen mukaista, moitteetonta ja esimerkillistä.
11.10 Syksyiset terveiset!
Syksy on saapunut ja kiirettä on pitänyt koirarintamalla.  Viime viikot ovat pitäneet sisällään mm. pennun hoitoa ja näyttelyissä käyntejä. Myös kasvateilta on kuulunut hienoja tuloksia ja kuulumisia. Mahtavimpana juttuna tälle syksylle on ehdottomasti jäänyt mieleen Wendin Suomen muotovalion arvon saavuttaminen! Wendi on siis tälle vuotta saavuttanut sekä muotovalion, että jäljestämisvalion arvot! 

5.10 Kokkola rn
Tuomari: Reia Leikola-Walden
VSP SERT -> FI MVA Allway's Wendi The Witch
PN-3 Allway's Sink The Pink "Pirre"
ERI2 Allway's So Magical "Nuusku" Om. Tiina Juusola
ROP-kasvattaja Kennel Allway's

7.9. Mejä-kokeet, Kuhmo
Tuomari: Marja-Maija Pyykkönen
AVO1 45-pistettä -> Siirtyy kisaamaan voittajaluokkaan Allway's Wikipedia "Maisa"
om. Viivi Komulainen

7.9. Mejä-kokeet, Jyväskylä
Tuomari: Hannu Palonen
AVO2 34-pistettä Allway's Shot Of Love "Nelli" om. Heli ja Irma Oja


Wendi on nyt Suomen muotovalio ja Suomen jäljestämisvalio!Siskokset Wendi ja Maisa

Alla kuvassa Dooriksen pentu. Tarkemmat Pentu-uutiset löydät Pennut välilehdeltä!
1.9 Kuvia kasvateista!
Saimme taas hienoja kuvia kasvateista.. Kiitos niistä omistajille!
Kuvat ja kuulumiset ovat aina tervetulleita :-)

Tässä ensimmäisessä kuvassa esiintyy Sanna-Maria Kumpulan koirat. Vasemmalta oikealla Pirre 10kk, Mila 8v. ja Ville kunnioitettavassa 12v iässä!
(A.Sink The Pink,  
FI&SE CH(n) Allway's Sunny Savannah ja  C.I.B FI&RU MVA A. Waude Wille.)


Tässä toisessa kuvassa on Stella, eli Allway's Party Time. Stellan omistaa Annika Korva.
(Kuva: Annika Korva)


Kuvassa alla on kasvattimme Piku. Piku on nyt 11 viikkoa ja pääsi omistajiensa mukana sienimetsälle.
Pikun omistaa Plattosen perhe. (kuva: Viivi Plattonen)


Kuvassa alla on Repe, eli Allway's Shorts on Fire, meidän viimeisimmästä pentueestamme.
Repen omistaa Johanna Roth.
(Kuva Johanna Roth)
 23.8 Kasvattien kuulumisia
Lauantaina tuli paljon hyviä uutisia tiimiläisiltä ympäri Suomea! Ensinnäkin, Rovaniemen ryhmänäyttelyssä esitetyt kasvatit saivat taas todella hienoja tuloksia, niistä tarkemmin alla. Bumba taasen menestyi tällä viikolla mejä-kokeissa, ja siirtyy nyt kilpailemaan voittajaluokkaan.. Myös taippariuutisia saa nyt päivittää tälle kesälle, kun Nella läpäisi spanieleiden taipumuskokeet vain 10kk iässä! Alla lueteltuna kaikki kokeet ja koirien tiedot tarkemmin, sekä kuvia.

20.8. Mejä-kokeet
Tuomari: Torsten Lerstrand
AVO1 47-pistettä -> Siirto voittajaluokkaan! Allway's Zumba Bumba om. Elina Seppä-Jokela

23.8. Rovaniemen ryhmänäyttely
Tuomari: Hannele Jokisilta
PN-2 
SERT Allway's Sink The Pink
PN-3 Va-SERT Allway's Party Time om. Annika Korva
PN-4 ROP-veteraani FI CH SE CH(n) Allway's Sunny Savannah om. Sanna-Maria Kumula

23.8. Spanieleiden taipumuskokeet, Mikkeli
Tuomari: Sari Vottonen
SPA-1 Allway's Shot Of Love om. Irma ja Heli Oja

 
Kuvissa yllä vasemmalla Pirre ja oikealla Stella

kuvissa yllä: Pirre esittelee SERTiään ja Mila-rouva ROP-vet. ruusukettaan
Kuvassa alla Nella ja SPA-1 ruusuke


Saimme kuvia myös Natalialta ja kasvatiltamme Touholta (Allway's Love Street). Kiitos kuvista!
 18.8 Timin kuulumisia
Saimme  kuvia ja videonpätkää Maaritilta ja Timiltä. Timi taitaa olla oikea vesipeto! Ja linnun noutokin sujuu erittäin mallikaasti.. Alla kuvia ja tästä pääset katsomaan VIDEON!
Timi on viralliselta nimeltään FI MVA Allway's Zumba Time ja Timin omistaa Maarit Leinonen.

 17.8 Ristijärven näyttelyn tulokset

Ristijärven ryhmänäyttelyyn olimme ilmoittaneet Woodyn ja Wendin. Myös kasvattimme Timi, Mandi ja Maisa esitettiin näyttelyssä. Näyttelyssä oli todella hyvä tunnelma ja se oli hienosti järjestetty. Sää suosi koko päivän. Päivän kruunasi taas uusi Allway's muotovalio :P Kiitos kaikille tiimiläisille aktiivisuudestanne, teette nämä tulokset mahdollisiksi.

16.6 Risijärvi rn
Tuomari: Helin Kasuk Tenson
ROP SERT Allway's Wendi The Witch
PN-2 vara-SERT Allway's Love Her Madly om. Virpi ja Jarkko Kansanoja
VSP FI MVA Allway's Zumba Time, om Maarit Leinonen
PU-2 SERT -> Suomen muotovalio Allway's Woody The Wizard
ERI1 Allway`s Wikipedia om. Viivi Komulainen

kuvassa yllä Mandi, Wendi ja Woody

kuvassa yllä ROP A.Wendi the Witch ja VSP FIN MVA A. Zumba Time

kuvassa yllä Wendi ja veljensä Woody, uusi Suomen Muotovalio!

Susanna ja Satu sekä Wendi ja Woody17.8 Näyttelyuutisia
Jaana Tuomaala oli Iin ryhmänäyttelyssä 16.8 kasvattimme Taimin sekä oman kasvattinsa Lunan kanssa. Rodussa ja ryhmissä tuomarina toimi Katja Korhonen ja BIS-kehässä Hannu Talvi. Taimi oli ROP, voitti ryhmänsä olemalla RYP1 ja lopulta päätyi mahtavasti olemaan Best In Show3! Luna oli PN2 ja sai SERT:in ja tuli näinollen Suomen muotovalioksi. Taimi on viralliselta nimeltään FIN MVA Allway`s Love Me Two Times ja Lunan nimi on Autumn Spirit`s Lunar Ardor (isä:FIN MVA Allway`s Heartbreaker ja emä: C.I.B FI&EE MVA EEJV-07 Allway`s Sunny Smile). Paljon onnea Jaana mahtavasta kesästä ja jälleen kerran iso kiitos kaikesta!

Taimin arvostelu:
"Erinomainen tyyppi ja oikea koko. Kauniit mittasuhteet. Kaunis nartun pää ja miellyttävä ilme. Hyvät korvat. Erinomainen kaula, joka liittyy kauniisti selkälinjaan. Erinomainen eturinta ja runko. Tasapainoiset kulmaukset, raajat ja kokonaisuuteen sopiva luusto. Hyvät käpälät. Erinomainen karvanlaatu ja iloinen häntä. Liikkuu yhdensuuntaisesti hyvällä voimalla ja askelpituudella. Miellyttävä rodunomainen luonne. Kaunis kokonaisuus."


Jaana ja Taimi BIS-pallilla

Luna ja Taimi palkintoineen11.8 Wendi kävi kyyhkymetsällä!
Wendi lähti toteuttamaan välillä lintukoiran unelmiaan ja pääsi kyyhkymetsälle mukaan. Tositoimiin Wendi pääsi heti  ja sai noutaa Jonin amupumia kyyhkyjä. Ohjaajina metsällä oli mukana välillä Satu ja välillä Susanna. Metsämiehen virkaa toimitti Joni :-)   9.8 WDS
Helsingissä järjestettiin tänä vuonna Maailaman Voittaja näyttely ja pitihän sinne ehdottomasti lähteä mukaan seuraamaan kokkerikehää. Sasu oli ilmoittanut mukaan myös kasvattimme Pirren (A. Sink The Pink) junnu luokkaan, ja esitimme myös Daven (FI&RU CH EE&LV CH LVJW-12 L-L Dom Perignon) näyttelyssä. Täällähän ei jaettu SA:ta ollenkaan, ja molemmat koirat palkittiin hienosti ERIillä ja erinomaisilla arvosteluilla. Dave oli vielä loppujen lopuksi luokkansa neljäs. Mahtava tapahtuma kerrassaan! Alla kuvassa Pirre ja Susanna kehässä..


Allway's Sink The Pink "Pirre"2.8 Kiiminki rn
Tuomari: Jouko Leiviskä
ROP, ROP-vet 
FI & SE (u) CH Allway's Sunny Savannah om. Sanna-Maria Kumpula
PN-2 SERT Allway's Sink The Pink "Pirre"
PU-3 Allway's Woody The Wizard "Woody"

""Ihastuttava, erinomaista rotutyyppiä oleva ikinuori rouva. Kaunis pää. Upeat hampaat. Erittäin kaunis kaula ja ylälinja. Erinomainen runko. Polvikulma voisi olla voimakkaampi, joskin käyttää takaraajojaan erinomaisesti liikkeessä. Monet nuoremmat voisivat ottaa oppia miltä hyvä cockeri näyttää. Liikkuu ikäisekseen erinomaisesti. Superesiintyjä!"" Jouko Leiviskän arvostelu Milasta


kuvassa yllä Pirre ja alla Mila
27.7 Spanieleiden taipumuskokeet Vierämä

Taimi ( FI MVA Allway's Love Me Two Times) osallistui omistajansa Jaana Tuomaalan kanssa spanieleiden taipumuskokeisiin. Taimi läpäisi taimumuskokeet ja näin ollen valioitui! Taimi on nyt siis Suomen muotovalio. Kiitos Jaana! :-)19.7 Kemin kansainvälinen koiranäyttely

Taimi eli Allway's Love Me Two Times osallistui Kemin Kansainväliseen koiranäyttelyyn. Taimi oli paras narttu saaden CACIBIN ja oli vielä lopuksi VSP. Tuomarina toimi Saija Juutilainen.  Onnea Jaana omistajalle .:-)
13.7 Näyttely uutisia
Kasvattejamme oli ilmoitettu Oulun kansainväliseen koiranäyttelyyn. Kiitos kasvatin omistajille taas jälleen kerran aktiivisuudesta!  Päivään sai kivasti piristystä, kun saimme kuulla hienot tulokset :-) Taimi sai viimeisen ja seitsämännen sertinsä. Ja mikä parasta, Taimin vara-CACIB vahvistetaan CACIBiksi. Potin nappasi lopulta Timi-poika, ollen rotunsa paras ja saaden CACIBin!

12.7 Oulu KV
Tuomari: Jo Schepers
ROP CACIB FI MVA Allway's Zumba Time, om. Maarit Leinonen
PN-2 SERT vara-CACIB-> CACIB Allway's Love Me Two Times, om. Jaana Tuomaala


Timi palkintoineen kuvassa yllä (kuva Maarit Leinonen)
Taimi kuvassa alapuolella (kuva: Jaana Tuomaala)5.7 Ristijärven Mejä-kokeet

Lähdimme lauantaina koko porukalla mejä-kokeisiin.. Kaikkia meitä taisi vähän jännittää, sillä näissä kokeissa Wendillä olisi mahdollisuus tulla Suomen Jäljestämisvalioksi, jos Wendi saisi nuuskuteltua ykköstuloksen. Wendin mejäura on ollut varsin mahtava.. Suomessa koira tarvitsee viisi ykköstulosta tullakseen valioksi, ja Wendi saavutti jotain uskomatonta.. Se tuli nimittäin viidellä kokeella valioksi ->FI JVA! Eli pienimmällä mahdollisella koekänytimäärällä! Wuhuuuu!


ps. kiitos Sanna-Maria Kumpulalle kauniista mainoksesta :)))30.6 Kuulumisia kesäkuulta
Satu lähti piipahtamaan Daven (FI CH EE&LV JCH LVJW-12 Leading-Light Dom Perignon) kanssa Pietarissa koiranäyttelyssä. Näyttely oli kaksipäiväinen. Dave olikin sitten molempina päivinä ROP ja sai näin ollen kaksi CACIBia ja SERTin. Nyt Dave on uusi RUS MVA!

Kotosalla meillä on nyt mukavasti vilskettä, kun Jessie pyöräytti maailmaan kahdeksan terhakkaa pentua, 3 urosta ja 5 narttua. Kaikki pennut ovat väriltään blueroaneja. Lisätiedot pentueesta löytyvät Pennut-sivuilta. Ja toivotaan, että loppukesästä saamme lisää pennun tuoksua taloon, sillä Gismo on nyt astutettu.
17.6 Näyttely uutisia
Vietimme sunnuntai päivän Nurmeksen ryhmänäyttelyssä. Mukana meillä oli Wendi ja Woody, sekä kasvattimme Daisy oli ilmoitettu kehään. Nättely meni mukavasti kivassa säässä. Woodyn viimeisen Sertin metsästys jatkukoon.. :D
Nasun pennut ovat syntyneet ja voivat paksusti.. Tämän linkin kautta näet videon pennuista.

15.6 Nurmes rn
Tuomari:
Zorica Salijevic
PU-2 vara-SERT Allway's Woody The WIzard
PN-4 Allway's Wendi The Witch
ERI2 SA Allway's Tan Daisy om. Jaana Kallinen


kuvassa Woody8.6 Ristijärven mejä

Wendi (Allway's Wendi the Witch) osallistui lauantaina 7.kesäkuuta mejä-kokeisiin Ristijärvellä. Koe vietettiin todella helteisissä tunnelmissa, mutta niin vaan Wendi jaskoi työskennellä ahkerasti jäljellä. Tuloksena hienosti VOI1 45 pistettä!  Tuomarina kokeessa toimi Piia Juntunen. Ohjaajana Wendillä oli tällä kertaa Satu. Alla oleva kuva on otettu kevään mejäharjoituksissa.
25.5 Mejäilyä Kuhmossa

Wendi osallistui sunnuntaina elämänsä kolmansiin mejä-kokeisiin. Kauheasti ei oltu ehditty harjoitella tälle keväälle vielä jälkeä, mutta hienosti Wendi muisti, mitä kuuluu tehdä.  Ohjaajana  kokeissa toimi Ville.
Tuloksena hienosti
VOI1 44 pistettä!! Tuomarina kokeesa toimi Marja-Maija Pyykkönen.
24.5  Kuulumisia

Lauantaina saimme mukavia uutisia Rovaniemeltä, missä muutama meidän kasvattimme käväisi näyttelyssä. Ja meillä on nyt uusi Suomen Muotovalio!  Kiitos aktiivisuudesta kuuluu jälleen kerran kasvatin omistajille :-)

Dooris (A. Tan Dooris) ja Stella (A. Party Time) on käytetty lonkkakuvissa hyvin tuloksin. Molemilla lonkat terveet. Stellalla lonkat B/B ja Dooriksella A/A + terveet silmät.


24.5. Muurola rn
Tuomari: Hannele Jokisilta
RYP-2, ROP, SERT -> FI MVA Allway's Zumba Time "Timi" om. Maarit Leinonen
PU-2 vara-SERT Allway's Party Pants "Boris" om. Hanna Pikkuhookana
ROP-pentu Allway's Sink The Pink "Pirre" sijoituksesa Sanna-Maria Kumpulalla
EH Allway's Party Time "Stella" om. Annika Korva


Kuvassa yllä: Pirre ja Timi

Olemme myös saaneet vieraaksemme vähäksi aikaa kaksi vierailevaa tähteä Nina Kauhaselta, kennel Northworth. Jessie (Northworth Tea For Two) ja Thomas (Manaca's Trick Of The Tail) ovat ilahduttamassa meitä jonkin aikaa. Jalostustiedustelut upeasta Thomaksesta suoraan Minna Kinnuselta tai Satu Utriaiselta. (Video Thomaksesta). Kiitos Ninalle tästä mahtavasta mahdollisuudesta :))

Kesä on nyt oikeasti saapunut ja se tuokin mukanaan kivasti muutakin kuin näyttelypuuhaa: Mejä -ja taipparitreenejä pitäessä ei käy aika pitkäksi. Wendin kanssa treenailtiin kesän kunniaksi pitkästä aikaa noutoja oikealla riistalla. Ja hienosti Wendi muisti miten homma kuuluu hoitaa. Tässä on linkki videoon, joka on kuvattu treeneistä: Wendi Treenaa


Wendin saalis :-)5.5. Kalajoen näyttely

Lauantai aamuna lähdimme aikaisin ajamaan kohti Kalajokea lumisateen saattelemana. Onneksi kuitenkin saimme viettää näyttelypäivän ulkona auringonpaisteessa, vaikka vähän viileä välillä tulikin.  Mukana meillä oli näyttelyssä Doris, Bruno ja Wendi. Myös kasvattejamme oli ilmoitettu näyttelyyn.
 Alla on tuloksia, kuvia ja koirien arvostelut näyttelystä.

3.5. Kalajoki rn
Tuomari: Marjo Jaakkola
RYP-3, ROP, SERT Allway's Love Me Two Times "Taimi" om. Jaana Tuomaala
VSP, SERT Northworth League of Majors "Bruno"
PN-3 ERI1 SA Allway's Wendi The Witch "Wendi"
ERI3 Allway's Tan Dooris "Dooris"
ROP-kasvattaja Kennel Allway's

Wendin arvostelu: "Erinomaista tyyppiä. Erinomaisella asenteella esiintyvä 2v. narttu.  Miellyttävä pää ja ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvin kehittynyt eturinta. Sopiva luusto. Hyvä runko ja rungon syvyys. Hyvin kulmautuneet raajat. Liikkuu hyvällä askeleella."

Brunon arvostelu: "14kk vanha. Erinomaista tyyppiä. Hyvä pää ja ilme. Pitkä kaula. Hyvä ylälinja. Hyvät rungon mittasuhteet. Tasapainoisesti kulmautunut. Sopiva luusto. Hyvin kehittynyt runko. Liikkuu hyvällä askeleella. Erinomainen hännän kanto."

Dooriksen arvostelu: " 1v feminiininen sievä narttumianen pää. Riittävä kaula. Hyvä ylälinja. Sopiva luusto. Ikäisekseen hyvin kehittynyt runko. Hieman suora olkavarsi. Riittävästi kulmautunut takaa. Liikkuu hyvällä askeleella."

Kasvattajaryhmän arvostelu: " Kolmesta yhdistelmästä koostuva ryhmä. Erinomaista tyyppiä olevia koiria. Miellyttävät päät ja ilmeet. Hyvät rungot ja mittasuhteet. Erinomaiset asenteet liikkeessä. Onnittelut kasvattajalle."


Kuvissa yllä Bruno

ROP SERT Taimi ja VSP SERT Bruno
Kuvassa alla Dooris liikkeessäDooris 1v.

Saimme myös kuulumisia kohta 8-vuotta täyttäviltä siskoksilta Milalta ja Smirreltä. Kiitos omistajille Sasulle ja Jaanalle, kun pidätte tytöistä niin hyvää huolta. :-)


C.I.B FI&EE MVA EEJW-07 Allway's Sunny Smile "Smirre" om. Jaana Tuomaala


FI&SE MVA Allway's Sunny Savannah "Mila" Om. Sanna-Maria Kumpula29.4 Näyttelyuutisia

Lauantaina suuntasimme kohti Pyhäjärven koiranäyttelyä Woodyn ja Ritvan kanssa. Myös kasvattimme Alpo ja Taimi olivat ilmoitettu näyttelyyn. Alla tulokset ja kuvia näyttelystä.

26.4 Pyhäjärvi rn
Tuomari: Tuula Savolainen
VSP, SERT Allway's Love Me Two Times "Taimi" om. Jaana Tuomaala
PU-2 vara-SERT Allway's Alabama Song "Alpo" om. Sanna Luttinen
ERI2 Allway's Woody The Wizard "Woody"
EH1 Allway's Zumba Rumba "Ritva"


Vasemmalla Alpo ja oikealla sisko Taimi13.4 Kevät tulee!
Kevään merkkejä alkaa olla jo selvästi näkyvillä, eikä täälläkään enää juuri lunta ole. Pian päästään aloittamaan nuorison kanssa taipumuskoe harjoitukset kesän kokeita varten. Innolla odotellaan myös tulevia mejä-kokeita. Kesä on koiraharrastuksen parasta aikaa.
Ritva (Allway's Zumba Rumba) on aloittanut juoksut ja on astutettu komealla Rennellä (EEJW-11 Allway's Mozzarella). Pentujen odotetaan syntyvän kesäkuun puolessa välissä. Lisää tietoa pentueesta löytyy Pennut-sivuilta. Jos pentue kiinnostaa, ota yhteyttä sähköpostilla, tai mieluiten soittamalla.

6.4. Polvijärvi rn
Tuomari:  Pirjo Aaltonen
PU-2 vara-SERT Allway's Woody The Wizard "Woody"

"Sopusuhtaisesti rakentunut vahva uros.Tyypilliset mittasuhteet & ääriviivat.Melko yhdensuuntaiset pään linjat.Hyvä kaula,vahva runko.Hyvin kulmautuneet raajat.Tyypillinen karvapeite.Liikkuu sivusta hyvällä askeleella.Hyvät edestakaiset liikkeet."


Wendi (A.Wendi the Witch) ja Dooris (A. Tan Dooris)20.2 Boris kävi näyttelyssä
Saimme mukavia uutisia Hannalta ja Borikselta Pellon ryhmänäyttelystä: Boris oli PU-2 saaden vara-SERTin. Todella hieno alku Boriksen näyttelyuralle, sillä tämä oli Boriksen ensimmäinen virallinen näyttely.

15.2 Pello rn
Tuomari: Tiina Illukka
PU-2 vara-SERT Allway's Party Pants "Boris" om. Hanna Pikkuhookana
"Erinomainen tyyppi, koko ja mittasuhteet. Kaunis pitkä kapea pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Oikean muotoinen rintakehä. Kaunis hännän kiinnitys. Liikkuu hyvin ja kantaa häntäänsä kauniisti."11.1 Tamminäyttely
Lauantaina oli tämän vuoden ensimmäinen koiranäyttely kotikapungissamme Kajaanissa. Ja ei paremmin olisi kyllä voinut vuosi alkaa.. Nappasimme uroksissa kaikki paras uros -sijoitukset! Erityisen ylpeitä olemme pikku-Brunosta, joka oli sai heti ensimmäisessä näyttelyssään SERTin. Myös meidän kasvattejamme oli ilmoitettu mukava määrä näyttelyyn. Kiitos! :-) Pallohalilla oli niin huono valaistus, että kuvia emme juuri saaneet onnistumaan, mutta videonpätkää kylläkin.

Videon pätkiä Tamminäyttelystä
HUOM! Videonpätkää ja näyttelyarvostelut lisätty Rennen, Brunon, Daven, Wendin ja Ritvan sivuille!

11.1 Kajaani INT
Tuomari: Tarja Hovila

VSP, CACIB, PU-1 FI CH EE&LV JCH LV JW-12 Leading-Light Dom Perignon (om. knl Caperhill ja knl Allway's)
PU-2 SERT Northworth League Of Majors "Bruno"
PU-3 vara-CACIB EEJW-11 Allway's Mozzarella "Renne" 
PU-4 vara-SERT Allway's Alabama Song "Alpo" om. Sanna Luttinen
ERI2 SA Allway's Zumba Rumba "Ritva"
ROP-kasvattaja, KP Kennel Allway's
"Kaunis ryhmä. Tyypiltään erinomaisia ja vapaalla, kauniilla askeleella liikkuvia kokkereita. Kaikilla kauniit päät ja miellyttävät ilmeet. Oikeanmalliset rungot, hyvät luustot ja kauniit karvapeitteet. Onnittelut kasvattajalle erinomaisesta kasvatustuloksesta."


Dave3.1 Reippaana uuteen vuoteen
On taas aika kiittää kaikkia tiimiläisiä viime vuodesta! Saimme viime vuonna mukavasti tuloksia eri harrastuksista ja tutustuimme paljon mukaviin uusiin perheisiin. Neljä uutta Allway's pentuetta näki päivänvalon viime vuonna, ja kaikille pennuille löytyi mukavat kodit.  Saimme viime vuonna tiimiimme kaksi uutta Suomen Muotovaliota, kun ensin Dave valioitui alkuvuodesta Tuusniemellä ja Robin myöhemmin kesällä Kuusamossa. Sirusta tuli Suomen Jäljestämisvalio.  Kotitiimiin liittyi myös uusi nelijalkainen, kun haimme Brunon  joukkomme jatkoksi. Viimeisimmästä pentueesta sijoitimme iloisen Pirren Rovaniemelle. Innolla jäämme odottamaan mitä tuleva vuosi tuo tullessaan
!

Vuonna 2013 kasvattimme saavuttivat mm. seuraavia tuloksia:
10x ROP

9x VSP
17x SERT
4x ROP kasv.
6x ROP pen.
4x SPA1
5x AVO1 (MEJÄ)
4x VOI1 (MEJÄ)