Vuoden 2012 uutiset , Vuoden 2013 uutiset
Vuoden 2014 uutiset, Vuoden 2015 uutiset
Mejä uutiset
4.9 Vierämän taipumuskokeet
SPA1 Allway's Selfie "Unna",
Onnea Sanni ja Unna! :)

kuva: Sanni S.

3.9 Joensuu RN
Tuomari: Jouko Leiviskä
VSP Allway's Shorts on fire,
om. Johanna Ryynänen, onnea!


27.8 Kalajoki RN
Tuomari:
Tanya Ahlman-Stocmari
BIS1-veteraani, ROP Allway's Sunny Smile
Onnea Jaana omistajalle ja kiitos! :)


7.8 Taipumuskokeet, Ylitornio

Tuomari: Virpi Väisänen
SPA1 Allway's Party Time, omistaja Annika Korva. Paljon onnea! :)

Kuva: Annika K.4.8 Sotkamon ryhmänäyttely
Sotkamon ryhmistä vietettiin todella helteisissä tunnelmissa. 
Onneksi saatiin koirat hyvälle paikalle varjoon Sää oli täysin päinvastainen viime näyttelyyn verrattuna, sillä Kuusamossa saatiin vettä niskaan ihan koko päivä.
 Lotta juniori oli ensimmäistä kertaa ilmoitettu näyttelyyn.. ja tuloksena rotunsa paras, saaden SERTin..! Pablokin oli mukanan näyttelyssä ja ei huonosti mennyt Pablollakaan. Se oli VSP, saaden kolmannen SERTinsä. Pablo on ollut näyttelyissä yhteensä neljä kertaa, ja niissä hienot tulokset: 2x ROP, 1xVSP, PU-2.. Plakkarissa on siis 3 sertiä ja vara-serti.
Wendin valiodiplomit tulivat Venäjältä. Nyt sai sekin lisätä nimensä eteen kaksi uutta titteliä RU MVA ja RKFV.
Susu ja Taru on astutettu, ja niiden mahat ovat melko iso kokoiset. Molempien tiineys on edennyt normaalisti ja emot voivat hyvin. Lisätiedot Pentuja-sivuilta.


ROP SERT Allway's Whole Lotta Rosie (kuvassa oikealla)
VSP SERT Northworth Fatal N'Woody (Kuvassa vasemmalla)
Tuomari: Annaliisa Heikkinen24.7 Kesän kuulumisia
Kesäaika on hurahtanut nopeasti Dooriksen ja Enskan pentuja hoitaessa. Näyttelykäynnit ovat sen vuoksi jääneetkin nyt taka-alalle. Siitä huolimatta kivoja tuloksia on kertynyt. Smirre oli hienosti Oulun kansainvälisessä näyttelyssä Best In Show 3- veteraani! Ikää Smirrellä on mittarissa jo 10-vuotta. Kiitos omistaja Jaanalle!
Enskan kanssa suuntasimme kohti Kuusamon näyttelyä, ja sieltä tulikin täyspotti. Enska oli rotunsa paras, sai sertin ja valioitui. Jipii! :) Enskan toinen omistaja on Liisa Frantsi.
Kuvassa alapuolella Dooriksen ja Enskan pennut


Susu ja Taru on astutettu ja nyt näyttäisi siltä, että molemmat odottavat pentuja. Lisää tietoa näistä pentueista löytyy Pennut-sivuilta. Alla kuva Tarusta :)


16.7 Kuusamo rn
Tuomari: Harri Lehkonen
ROP SERT -> FI MVA ! Engelbert Vom Schloss Hellenstein
PN-2 ROP-veteraani
Allway's Sunny Smile


9.7 Oulu KV
Tuomari: Maria Maronika Dekaristou
BIS-3 veteraani, ROP-Vet. PN-3 Allway's Sunny Smile
"Excellent head at all the points. Strong neck, level topline. Excellent ribs, compact body, very nice angulations, lovely coat. Moves freely & hapily. Couldn`t believe she`s 10 years old. Congratulations to owner for condition of dog." BIS-3 veteraani, PN-3

16.6 Upeita mejä-tuloksia
Olemme saaneet tälle keväälle ja kesälle kuulla hienoja mejä-tuloksia kasvateiltamme. Kasvattimme Nella (FI JVA Allway's Shot of Love) on kisannut kolme kertaa voittajaluokassa, ja joka kerta saavuttanut ykköstuloksen!! Näin ollen Nellasta tuli Suomen Jäljestämisvalio FI JVA! Paljon onnea omistajille Helille ja Irmalle ja tuhannet kiitokset aktiivisuudesta!
 Nuusku (Allway's So Magical) aloitti mejä uransa tänä keväänä. Nuusku on kisannut kaksi kertaa avoimessa luokassa ja molemmilla kerroilla saavuttanut ykköstuloksen. Hienoa Nuusku! Onnea ja kiitos omistaja Tiinalle! :)
 
Nuusku ja Nella ovat molemmat Wendin pentuja. Olemme erittäin tyytyväisiä Wendin jälkeläisten mejä-  sekä taipparituloksiin. Pennut ovat osoittautuneet juuri niin taitaviksi jäljestäjiksi ja riistaintoisiksi, kuin toivoimme.

 
Vasemmalla uusi FI JVA Nella (Kuva: Heli Oja). Oikealla Nuusku (Kuva: Tiina Juusola).2.6 Joensuun näyttelyviikonloppu
Osallistuimme viikonloppuna Joensuun koiranäyttelyihin. Lauantaina meillä oli mukana Pablo poika ja Taru. Sunnuntaina suuntasimme näyttelyyn pelkkä Pablo mukana. Myös kasvattejamme oli ilmoitettu näyttelyyn ja kävipä juttusillamme myös Dooriksen pentu Luca perheineen. Onnea kasvatin omistajille tuloksista ja kiitos aktiivisuudestanne! Alla on tarkemmat tulokset viikonlopulta ja muutama kuva. :-)

29.5 Joensuu KR
Tuomari: Carl Gunnar Stafberg
PU-1 ROP SERT Northworth Fatal N'Woody "Pablo"
PU-2 vara-SERT Allway's Shorts On Fire om. Johanna Ryynänen
PU-3 Allway's Steal My Kisses om.  Hanna Pitkänen

28.5  Joensuu KV
Tuomari: Virpi Montonen
PU-1 ROP SERT Northworth Fatal N'Woody "Pablo"
PU-3 vara-CACIB Allway's Shorts On Fire om. Johanna Ryynänen
PN-4 Allway's Trick Me "Taru"

Alla kuvissa Pablo

Kuva yllä: Virpi Martiskainen

ROP: Northworth Fatal N'Woody "Pablo & VSP Fi Ch Heart Rock Heart of Glass
Kuva: Katri Alavalkama14.4 Reisjärvi rn
Lähdimme käymään Reisjärven koiranäyttelyssä Enskan (Engelbert Vom Schloss Hellenstein) kanssa. Näyttelypaikka oli todella hyvä ja sääkin suosi. Eikä tuloksetkaan olleet hullummat. Enska oli PU-1 SERT ja VSP!


VSP SERT Engelbert Vom Schloss Hellenstein ROP SERT Northworth Origin of Chanel20.4 Vaasa KV
Käväisimme Vaasan kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Tälläkertaa meillä oli mukana vain yksi koira. Enska (Engelbert Vom Schloss Hellenstein) pärjäsi hienosti, ollen kolmanneksi paras uros saaden viidennen VARA-
SERTinsä.
Dooris on astutettu Enskalla, ja pentuja odotellaan syntyväksi kesäkuussa. Astutus onnistui hyvin, ja nyt vaan odotellaan alkaako Dooriksen vatsa pyöristyä. Lisätietoja pentueesta löydät Pentuja-sivuilta.

22.3 Kevät on täällä!
Kevät on tullut tännekin :) Alkuvuosi on ollut hiljaisempaa näyttelyrintamalla, mutta kasvattimme Sipsi kävi omistajansa Johannan kanssa Enon ryhmänäyttelyssä. Sieltä tuloksena hienosti ROP ja SERT! Onnea omistajalle Johannalle! Sipsin virallinen nimi on siis Allway's Shorts on Fire.
Meillä on tälle keväälle ja kesälle pentusuunnitelmia, joista voit lisätietoja käydä lukemassa Pentuja-sivuilta. Olemme lisänneet myös Youtube-kanavalle lisää videoita kennelimme elämästä.
Alla kuvia tältä keväältä koiristamme ja niiden touhuista :)


Dooris ja tytär Taru

Susu ja Taru

Wendi ja EnskaDooris, Taru, Wendi ja Susu17.1 Tamminäyttely
Vuosi alkoi perinteisesti Kajaanin kansainvälisestä tamminäyttelystä. Olipa mukavaa, kun pallohalli oli saanut uuden hienon kivinurmipohjan. Kuvien ottaminen onnistui paremmin eivätkä vaatteet sotkeutuneet.
Odottelemme vieläkin juoksuja alkavaksi sijoitusnartullemme, jotta saataisiin taloon taas pennuntuoksua. Meillä on myös muitakin pentusuunnitelmia tälle vuodelle, jotka päivitellään sivuille, kun asia on ajankohtaisempi. Alla tarkemmat tulokset ja kuvia tamminäyttelystä.

9.1 Kajaani KV
Tuomari:  Tanya Ahlman-Stockmari
VSP CACIB SERT Allway's Shorts on Fire om. Johanna Ryynänen
PU-3 Engelbert Vom Schloss Hellenstein om. Satu U. ja Liisa F.
ERI2 Allway's Surprise


kuvassa yllä Susu kokkeri ja alapuolella Sipsi ja Enska

Kuvassa alapuolella vasemmalla Sipsi (VSP SERT CACIB ja oikealla Enska (PU-3)

Kuvassa alapuolella Susu 10kk